Dositejeva 1a , Rezervacije 063/287-870
RESTORAN

LIBANSKE KUHINJE

Hanan Food je posebna priča koja se razvija godinama, sa velikom ljubavlju
i jakim emocijama uloženim u svako novo jelo koje izlazi iz naše kuhinje.

Hanan Food

ambijent restorana konobar i jelo kuvar i jelo

Restoran Hanan Food počeo je sa radom 24. decembra 2021. godine. Mi smo posebna priča koja se razvija godinama, a počela je sa otvaranjem prvog restorana Hanan u Beogradu 28. decembra 2011.godine. Negujući tradiciju koja nama nije bliska, sa svakim jelom pokušavamo libansku kulturu i kulinarstvo da donesemo u Beograd i približimo je našem podneblju. Budite i vi deo naše lepe priče, dođite i uplovite sa nama u novi svet ukusa i udahnete život drugačije kulture, tradicije, ukusa i neispričanih priča.

Hanan Food

ambijent restorana Restoran Hanan Food počeo je sa radom 24. decembra 2021. godine. Mi smo posebna priča koja se razvija godinama, a počela je sa otvaranjem prvog restorana Hanan u Beogradu 28. decembra 2011.godine.
konobar i jelo Negujući tradiciju koja nama nije bliska, sa svakim jelom pokušavamo libansku kulturu i kulinarstvo da donesemo u Beograd i približimo je našem podneblju.
kuvar i jelo Budite i vi deo naše lepe priče, dođite i uplovite sa nama u novi svet ukusa i udahnete život drugačije kulture, tradicije, ukusa i neispričanih priča.

"على المرء أن يأكل ليعيش لا أن يعيش ليأكل"


موليير

Libanska kuhinja i kultura se vremenom menjala i razvijala zahvaljujući svojoj strateškoj i političkoj poziciji i uticaju stranih zemalja i različitih civilizacija.

Libanska kuhinja kakvom je mi danas znamo oličenje je mediteranske ishrane, sa dosta voća, povrća, skroba, ribe, morskih plodova, piletine i jagnjetine, jakih začina, maslinovog ulja, belog luka i raznih soseva.

Ovog meseca

Akcija

akcija